Dacă prostia ar durea

prostia

Chiar și-așa, ce s-ar întâmpla dacă ar durea prostia? Avem mai jos un exemplu de conduită a unei conduceri de instituție, care în relația cu angajații și cu legalitatea are ceva probleme.

După ce pierde un proces onor instituția, reprezentată prin director și consilier juridic, se țigănește cu instanța de executare pe câțiva bănuți. Bine-ar fi fost să aibă aceleași griji cu respectarea drepturilor angajaților, ori cu cheltuirea propriilor fonduri, așa după cum lasă impresia din material onor conducerea peniteniarului.

Asta îmi amintește de Floricica dansatoarea, care vrea like-urile înapoi de la Facebook.

3 răspunsuri la „Dacă prostia ar durea”

1. membrii comisiei de disciplina pot fi cercetati administrativ pentru producerea unei pagube! dar daca au fost marionetele directorului acesta nu va dispune nici in ruptul capului o decizie de constituire a comisiei de cercetare administrativa! asa cum au fost ambitiosi acesti membrii ai comisiei de disciplina din OLTENIA asa sa plateasca mai ales ca acolo este un vajnic presedinte in persoana unui ofiter care a fost si presedintele fsanp!

Apreciază

w