Abuzuri la Poarta Albă tranșate în instanță


spor

    Sporul de studii superioare, acordat discriminatoriu, a fost soluționat recent la Tribunalul Constanța – Hotarâre 494/2017 09.03.2017.

    Cu sumele bănești, pe care conducerea penitenciarului s-a scremut din greu să le recupereze, însă nu de la cei vinovați, s-a rezolvat tot în justiție – Hotarâre 609/2017 24.03.2017.

    Deși nu sunt definitive, cele două soluții, probabil nu unice la nivel de administrație penitenciară, arată rigor motis-ul managerial.

    Cu toate că printr-o adresă de răspuns, conducerea de la Poarta Albă ne dă asigurări că nu există salariați care să nu fi beneficiat de prevederile HG 1/2017, lucrurile nu stau chiar așa.

    Chiar și-așa, invităm la puțină reflexiune pe factorii de decizie, de oriunde ar fi ei.

14 gânduri despre „Abuzuri la Poarta Albă tranșate în instanță

  1. Dacă și rozătoarea de praz își permite sa aibă sclavi plătiți cu 50% sa i facă treaba și el sa haleasca 10-15 oua la blocu alimentar și sa doarmă toată noaptea , mai e de zis ceva despre ce se întâmplă la PA ?

    Apreciază

  2. Domnule presedinte Raileanu, am vazut ca recent ati facut observatii cu modul de acordare a majorarii de 50% pentru lucrari de exceptie si misiuni speciale.
    Sunt curioasa daca dumneavoastra ati beneficiat in cariera dvs, de marirea de 50%.
    Daca da, ce misiuni speciale ati indeplinit, ori ce lucrări de exceptie ati realizat?
    La Poarta Alba niste domni mai dinspre sindicatul galben au imprastiat zvonul ca datorita dvs. nu se va mai da nici 50%, nici sporul de 75%.

    Apreciază

    1. Domnului Raileanu i.a dat 50% directorul care s.a pensionat. Nu.i problema. In instanta se poate cere recuperarea retroactiva a sumelor bănești primite de Raileanu. Dap acolo, acolo are de muncă DNA-ul. Ce lucrare de excepție a făcut un armurier? Si da, retineti k odată anulată in instanta compensatia cu 50% primită pe nedrept de asta, automat o sa.i scadă si pensia. Ptiu drace, hai k am inspirație, deja mă pun pe făcut sesizarea.

      Apreciază

      1. nea Alecu, nu mai bine il lasai pe domnul in chestiune sa raspunda, ca sa nu mai dam subiect de barfa?
        despre care director vorbesti matale? de Ceakir cumva?
        vad ca si domnul G S este nemultumit, tot pe motiv de 50% dat de conducerea de la Braila liderului sindical, fapt care a nemultumit o gramada de popor.

        Apreciază

    2. Ce sa vorbim de modul de acordare a majorarii de 50%,cand omj e facut pe genunchii broastei. Daca ne uitam la art 2 vedem ca lucrarile sunt apreciate ca fiinf de exceptie si misiunile speciale de sefi.Deci,dac seful zice ca…este,este!Pe urma ,pe la art 3 si 4 se bate moneda multa cu doua concepte-raspundere cu grad mare de complexitate si specializare ridicata.Pai,cat trebuie sa fii de inteligent sa intelegi ca complexitatea e…complexa si nu e simpla!Adica, gramatica proasta de genul-mai superior sau foarte absolut.Cum sa intelegem noi ca orice fpss are o raspundere mare la serviciu si activitatea lui e complexa,cand art 3 al 1 din legea 293 tocmai asta spune-„statutul special este conferit de natura atributiilor de serviciu care implica indatoriri si riscuri deosebite”.Adica e posibil ca la unii statutul este mai special decat la altii? Se prea poate de moment ce unii fac lucrari de exceptie si misiuni speciale.Hai DNAaaa,sa vina sa va ia!

      Apreciază

    3. E clar ca esti geloasa, invidioasa pe succesele altora, ori minti cu nerushinare.
      Prea curioasa esti. Curiozitatea a ucis pisica.

      Apreciază

    4. am raspuns si pentru cei care lectureaza penitenciare.info – si acolo este unul care zice sa fiu ucis cu pietre si ca sunt un infect: deci 1. da. am primit 50 % pentru trei luni in 2015 pentru ca am avut in raspundere si cele doua functii vacante de ofiter ssm si su, de fapt am castigat in instanta si salariul de ofiter!am mai postat asta!2. ca sa elimin zvonurile ; eu am cerut dezbatere publica pe omj 820/c/2015, daca stiti ce inseamna asta! e o lege acolo care spune asta: cautati legea si deveniti autodidact. Totusi a participat personal dl. ministru si stiti de ce: pentru ca respectarea legii este neconditionata! Sindicatul ala galben a castigat sporul de studii superioare pentru membrii care dau dijma 1% din venit ? stiti cat inseamna 1% la un agent? SINPEN 2006 a castigat!cate actiuni a avut la CNCD SNLP-UL DE ACOLO? v-a placut iobagia si compromisul acolo asta este realitatea! si inca o data am primit in 2015 totusi suntem in 2017 ce ati facut ati dormit pe voi de ati aflat abia acum? vestea proasta pentru unii dintre cei activi este ca voi actiona in instanta pentru cele doua ordine- suspendarea! ca tot ne place sa fim barbati pe aici , ca anonimi!

      Apreciază

      1. de pe penitenciare.info
        ………… spune:
        Aprilie 2, 2017 la 19:23
        Malefic acest ……. Acum nu ne permite ……….. Ne tine legati ………. …….. acasa la noi.

        Apreciază

        1. marin raileanu
          Atașamente15:24 (Acum 4 ore)

          către Penitenciar, SINPEN
          Domnului Director
          al penitenciarului POARTA ALBA

          comisar sef de penitenciare FLORENTIN MUSCALU

          Stimate domnule director,

          Avand in vedere cererile de retragere din Sindicatul National ” SINPEN 2006″ BRAILA a unor f.p.s.s angajati ai penitenciarului POARTA ALBA , pentru a se putea inscrie in sindicatul ” SINPEN 2016″ POARTA ALBA, va rugam sa dispuneti compartimentului financiar din unitatea pe care o conduceti sa sisteze retinerea cotizatiei sindicale in cuantum de 20 de lei/luna , incepand cu data de 01.03.2017 pentru urmatorii angajati ale caror cereri de retragere vi le expediem pentru conformitate, in atas.

          CU STIMA
          MARIN RAILEANU
          SINPEN 2006

          –––- Mesaj redirecționat –––-
          De la: SINPEN 2016 CONSTANȚA
          Data: 31 martie 2017, 17:30
          Subiect: Corespondență cotizații membrii SINPEN 2016 Constanța
          Către: marin

          Apreciază

  3. Sa plateasca cei vizati
    Cum, necum sunt avizati
    Raul este savarsit
    Oamenii-s nemultumiti,
    Asteptarea s-a sfarsit
    Faptele s-au savarsit
    Ascultam glasul multimii
    De la Dunare la mare
    Este o singura suflare
    Bravii din penitenciare
    Rupem randurile-n grup
    Asteptam doar un avant
    In zadar purtam cascheta
    La tinuta de doi lei
    Aruncand-o-n psd-ei.

    Apreciază

    1. Despre care cascheta vorbesti matale, poet necunoscut?
      Aia pe care a purtato Visinescu si cu Ficior?
      Asta este tinuta? S.a dat publicitatii caietul ala de sarcini cu uniforma?
      Si mobilizarea generala cine s.o faca? Schipul si cu Teorok? Vindutii astia doi?

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.