Invitație la dialog. FSANP – MJ

Ministerul Justitiei | Intalnire de lucru pentru punerea in aplicare a deciziilor prim-ministrului in legatura cu penitenciareleMinistrul Justitiei, dl Tudorel Toader, invita miercuri 16 august 2017 la ora 09.00 reprezentantii sindicatelor reprezentative din sistemul penitenciar impreuna cu seful ANP, la o intalnire de lucru care va avea drept obiectiv stabilirea modalitatilor concrete prin care se…

via Ministerul Justitiei | Intalnire de lucru pentru punerea in aplicare a deciziilor prim-ministrului in legatura cu penitenciarele — fsanp.ro

De reținut este și dialogul dintre reprezentații organizațiilor sindicale și ministrul justiției.

Comentarii

1. Cand Dumnezeu te are drag / Si te ia in paza milei sfinte / Ca arme de-a lupta inainte / Nu-ti da nici bata nici toiag / Iti da pricepere si minte / si LIDERUL sa te reprezinte.
    „Un lider este persoana care ajută la îmbunătăţirea vieţilor altor persoane sau îmbunătăţeşte sistemul sub care trăiesc”. Ca sa fii ajutat, trebuie sa ajuti la randul tau. SA NU UITI ASTA !!!