Cra-cra Land

avizier

Nu e prea mare, e destul de mic, aproape ca în poezia cu ibricul (era să zic cât un lindic). Avizierul, că despre el era vorba. Pe 21 august au fost concursuri la Poarta Albă, și în acest mic avizier nu a încăput (printre programul de audiențe și alte hârtii aruncate acolo într-un talmeș-balmeș), decât planificarea concursului pentru postul de ofițer economist.

Urma să se înceapă pe la 1100, însă de fapt în paralel cu alt concurs, cel pentru postul de asistent medical. Abia atunci a realizat domnu` director cel mare că sindicatul (grupul ăla mai mic despre care vorbea preț de 35 de minute cu mînie proletară la sala de pregătire) nu avea decât un observator desemnat.

Rezolvarea situației a fost pe măsura nesimțirii organizatorice: Muscalu îl sună pe președintele  sindicatului cu cinci minute înainte de începerea primei probe de interviu, și spune că mai trebuie să mai trimită pe cineva, lucru care nu s-a putut realiza, dat fiind faptul că în 45 de minute avea să se desfășoare o a doua probă de interviu, la o altă sală.

Pe urmă susține că o rezolvă el. Cum a rezolvat-o? Simplu: agentul desemnat inițial de sindicatul în chestiune mergea (iute ca săgeata) de la o sală de concurs la alta. Ulterior, domnu` Muscalu a devenit țâfnos, că, vezi doamne, el o rezolvase și nu mai era necesar să sune președintele sindicatului pe la București, că el nu e dator să dea explicații nimănui, nici măcar directorului general.

Păi, domnu` Muscalu, ce să zic, probabil că la felul în care ai intrat în rolul de director, vei avea foarte multe explicații de dat. Poate era mai potrivit ca titlu Zbor deasupra unui cuib de cuci. Sau Alice în țara min(ci)unilor. Nu-i nimic; o puteți lua ca pe o parabolă, domnu` Muscalu.

Dar, ne-am sucit pentru că, probabil, am fi jignit scenariștii. În orice caz, sunteți în topul The maroon list.

Un răspuns la „Cra-cra Land”