Dezinteres în acordarea drepturilor bănești / Calcul greșit al pensiilor

money

    Cazurile Ujei și Stanciu, referitoare la erorile de calcul în actele care fac parte din dosarul de pensionare nu sunt un secret nici pentru ANP. Nici plata pentru zilele de concediu neefectuat, pentru domnul Ujei.

    Ce explicații dau oficialii de la Penitenciarul Constanța-Poarta Albă? Cine răspunde pentru asta? Cum o fi ca decizia de pensionare să nu poată fi emisă pentru că media aritmetică a ultimelor șase salarii – un calcul destul de complicat, de genul (a+b+c+d+e+f)/6 – a fost greșit calculată, iar dosarul a fost, în consecință, returnat de la casa de pensii sectorială a MAI la ANP.

    Degingolada totală din sistem, se reflectă și la nivel micro, ca să fie în ton cu pretențiile actualei guvernări de dezicriminare a abuzului în serviciu, pe bază de prag pentru furăciuni.

    Ce-i drept, una e să fii angajat la poliția locală sau la o societate cu care penitenciarul a avut relații contractuale, și alta e să trăiești din împrumuturi până se hotărăsc niște funcționari să facă un calcul corect de nivel gimnazial.

Comentarii

  1. Dacă e grele bre si nu le face altcineva… sau le face si dai a…

Lasă un răspuns