Ultraj la Poarta Albă

hands

    Conducerile de la ANP și cea de la Poarta Albă au fost sesizate că nu este în regulă ca unui singur supraveghetor să-i fie încredințat un număr de 420 de deținuți în regim semideschis. Măsurile au constat în reducerea numărului de deținuți, de la 420 la 320 și planificarea unui supraveghetor la curtea de plimbare.

    Incompetența și dezinteresul au mers până într-acolo încât, majorarea salarială de 50% a fost direcționată cu motivări dintre cele mai debile, la cei pe care conducerea a aconsiderat că muncesc. Nu pentru că merită, sau pentru că s-ar încadra în prevederile OMJ 820/C/2015.

    Ca să nu mai vorbim de faptul că la ședința consiliului de conducere din 27.11.2017 s-au trezit că nu au calculat bine procentajul. Dar să vedem cum pune în pericol conducerea unității integritatea corporală a agenților din supraveghere prin nerespectarea OMJ 1676/C/2010.

    Inițial agentul a refuzat să lucreze la E5 și a motivat în scris acest lucru. A primit dispoziție scrisă să lucreze în continuare la E5. Azi, la  0930 a avut loc o altercație între mai mulți deținuți la E5, agentul intervenind pentru aplanarea conflictului.

    Cum deținuților nu le-a convenit (neînțelegerile le tranșau cu răngile), l-au lovit și pe supraveghetor peste mână. Cei e la IML l-au trimis la plimbare, întrebându-l dacă cei de la penitenciar nu știau că nu avem program decât până la 1330?

    Să aibe legătură oare atenția deosebită pe care i-o acordă conducerea de la Poarta Albă agentului cu dosarul prefabricat aceluiași agent?

Update:

Comentarii

 1. […] spălat pe mâini spunând că ele au avut loc în afara serviciului. Au început să apară și în timpul serviciului din păcate, toate acestea fără a avea, aparent, vreo conexiune […]

 2. Asta e rodul faptului ca in loc sa fie angajati agenti pe sectii sunt angajati tot felul de „birocrati specialisti” pe pile pe salarii mari. La Jilava cristina teoroc, cea mai mare parvenita din sistem, face angajari pe spagi pentru a-si mentine stilul de viata, angajeaza asistenti sociali si psihologi pe mita si pe sectii agentii nu pot sa mearga nici la WC ca sunt singuri.

  1. Pai, ce stil de viata are? Banuiesc ca un bugetar nu are , sau cel putin nu isi prea poate permite un stil de viata exuberant.
   Interesanta partea cu mita.. . Se mai da mita pentru a se intra „in sistem”?
   Cu atatia observatori sindicali? Cum este posibil asa ceva?

 3. multiple abuzuri la PNT VIP-urilor

  https://www.facebook.com/FSANP/videos/1755540487852234/

 4. Acolo unde supraveghetorii sunt cuminți și nu vor să supere deținuții e veselie mare. Ca să mai uite de „condițiile inumane” din pușcărie, mai dau câte o petrecere on-line:

  https://www.facebook.com/razvan.stoika/videos/163467577723596/

  Ia spune domnu` director general, viitor chestor de pușcărie, unde e petrecerea asta? În UK, unde ai fost ultima dată? O fi de la Jilava?

 5. […] intamplat ieri pe la 09.30. Mai multi detinuti s-au luat la bataie, supraveghetorul aflat in apropiere a incercat sa-i […]

 6. …una din cele doua dacii duster e facuta tzambal. La Ciocirlia i s-a incheiat destinul grav, spre dauna totala. In interes de serviciu?

  Responsabilii de zonă nu au raportat evenimentul, cei doi lachei Frone și cu Manutza habar nu aveau de incident. Pe la 12:00 au auzit si ei si au dat dispozitzie sa se puna dacia aia duster ramasa intreaga la dispozitzie si sa-l duca pe agentul de pe E5 la IML.

  Dar din cei 5 soferi nu a fost unul de gasit pana la 14:00 … indeplineau misiuni de exceptzie pe la bombele din apropierea puscariei.

  1. o mare personalitate a fost data cu capul de parbriz, cat pe-aci sa-l sparga (parbrizul daciei duster, model-dauna totala).
   ce melodie o fi fost la radio in momentul impactului? „Eroina mea” , aia de la Carla`s Dreams?

   or fi raportat accidentul auto la anepe?

 7. Dedicăm această piesă tuturor supraveghetorilor care au mai mult de 180 de hoți RSD:

  https://youtu.be/oQwNN-0AgWc?t=5

Lasă un răspuns