Mental breakdown, tot la Poarta Albă


knife

    Aflăm din mass-media că ieri a mai avut loc un eveniment nefericit la Poarta Albă. Cu toate că elementele prezentate sunt contradictorii, rămâne un numitor comun: se întâmplă la Poarta Albă și se minte la nivel de factori cu responsabilitate în gestionarea judicioasă a resurselor umane.

    Parcurgând fluxul de știri, rămân însă câteva întrebări fără răspuns.  Nu putem ajunge la altă concluzie decât aceea că Necuratul nu-și mai poate extrage coada adânc înfiptă în creierul conducerii de la penitenciarul cu probleme, și nici de la rubedenia anepistă.

    „A fost un mic incident, dar pe fondul unei căderi psihice. Și-a provocat o mică zgârietură la încheietura mâinii, a venit imediat medicul unității, i-a acordat primul ajutor, a bandajat-o. A fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru investigații medicale. Conducerea unității a luat măsuri pentru consiliere psihologică, odihnă și monitorizare”, a declarat, pentru „Replica”, Gabi Botezan, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă. Potrivit acestuia, incidentul nu are nici o legătură cu volumul de muncă. Se pare că femeia muncește în sectorul administrativ.

   La unele din evenimentele petrecute în acest an, conducerea s-a spălat pe mâini spunând că ele au avut loc în afara serviciului. Au început să apară și în timpul serviciului din păcate, toate acestea fără a avea, aparent, vreo conexiune logică.

UPDATE: Liderul sindicatului Iuris la TVR Iași, despre problemele angajaților:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.