#Nesimțirea Ucide

nesimtirea ucide

Sindicatul UNIREA Târgu-Mureș face un apel umanitar:

    „În spiritul solidaritatii, vă adresam rugamintea de a-I ajuta pe colegul nostru Gliga Vasile Daniel (membru BEX – secretar), care trece prin momente deosebit de dificile, chiar acum în preajma sarbătorii Nașterii Domnului.

Acesta a fost diagnosticat cu osteosarcom osteoblastic la nivelul membruluisuperior drept, o forma de cancer osos aparuta rar la adulti, care necesita interventiechirurgicala a carei cost depa9e9te cu mult bugetul familiei, respectiv 16.000 euro.

Orice sumă de bani este binevenită pentru colegul nostru, iar celor care vor să-l ajute le mulțumim din suflet și le indicăm contul R085BTRLRONCRT0205807101, deschis la Banca Transilvania, agenția Targu Mureș.

    Sistemul de scanat bagaje iradiază mâncarea și nu e timp ca organismul să elimine ceea ce e contaminat de la o tură la alta. Sunt cinci cazuri confirmate, dintre care două decese.

     La Poarta Albă au fost două cazuri de suicid, și o tentativă de suicid. Incompetența managerială și nesimțirea ucid.

 

Comentarii

 1. […] Daniel Vasile Gliga, de la Sindicatul UNIREA Târgu-Mureș a fost și el prezent și a ținut să ne mulțumească tuturor pentru gestul nostru. A fost un […]

 2. […] doamna Azalina binti Othman Said, ori domnul Nur Jazlan bin Mohamed nu cunosc mare lucru despre frăția de sânge unor directori de penitenciare cu interlopii. Poate le povestește Gargamel, în spiritul dezvoltării cooperării bilaterale în domeniul […]

 3. La înmormântarea lui Felix, imediat după ce colegul nostru a fost coborât în locul de veci și slujba luase sfârșit, am surprins o discuție cel putin ciudată la câteva morminte mai la vale, printre cruci.

  Nenea Avatar abordase pe cineva și, printre scherlaieli, se plângea că nu trebuia să apară în nu știu ce loc precum că ar deține un pistol de frica hoților și că din cauza asta râd hoții de el și cu curul prin pușcărie.

  Cu toate ca i s-a explicat civilizat ca nu era nici locul, nici momentul pentru astfel de discutii, el tot insista ca ar fi preferat sa se scrie de el că se f..e în c.r, sau că o ia la m..e…..

  Cei de față au făcut ochii mari, că de, era de reținut pentru un eventual eveniment LGBT

 4. Daca nu iesiti in strada/nu vor reactiona niciodata.

 5. Iată cu ce se ocupă comisia lui Tudorel Toader: http://bit.ly/2jYthMn

  1. Asta e una din ocupațiile fratelui directorului Fulga de la Giurgiu: http://bit.ly/2kCGGZW . În ordinea numerelor de pe tricou, e cel din dreapta. Și la Galați conducerea este asigurată de fratele unui fost deținut.

Lasă un răspuns