Joining a gang

    Aveți idee despre acele bande stradale care terorizau orașul Los Angeles, Crips și Bloods? Legi noi au venit, prin anii 1980, cred că a fost, pentru a combate acele bande de stradă, acele Crips și acele Bloods. Și, dacă îmi amintesc bine, au fost de fapt ceea ce au spus noile legi dacă o persoană se alătura uneia dintre aceste bande sau simpatiza cu ei, iar jos pe strada din blocul în care locuia, într-o noapte, un necunoscut pentru acea persoană, unul dintre colegii săi Crips sau colegii săi de sânge, împușcă un loc sau înjunghie un tip, bine, chiar dacă nu știa nimic despre asta, sau chiar dacă a fost în picioare pe stradă, la distanță,  ei, bine, acea persoană este vinovată.

                                             Thanks go to Carter Burwell –  Mildred go to war

    Ai culorile tale, ai clubul tău, ești, din lipsa unui cuvânt mai bun, o gașcă. Dar, la fel ca Crips, și la fel ca Bloods, ești vinovat. Pentru că te-ai alăturat bandei, omule. Mai rău e când o gașcă de hoți confiscă puterea, și fac ei alte legi, dar în propriul lor beneficiu, nu ca în exemplul de mai sus cu Los Angeles.

    Alți dobitoci în uniformă, subordonații lui Carmen „decât” Dan, par a fi nu în slujba cetățenilor, ci în a găștii de la putere:

https://www.digi24.ro/embed/stiri/actualitate/evenimente/jandarm-violent-la-proteste-reactia-institutiei-din-care-face-parte-863967?video=0&width=570&height=320

https://www.digi24.ro/embed/stiri/actualitate/evenimente/incidente-la-proteste-liviu-avram-sunt-episoade-bizare-864008?video=0&width=570&height=320

 

 

Comentarii

  1. Bandele exista si in penitenciare.

Lasă un răspuns