Because We Can

balciul desertaciunilor

    Întrebare la un concurs Tv: „Cu ce-și umple maimuța timpul la grădina zoologică?” „Se joacă”. Un răspuns pe măsura unei întrebări tâmpite, la o emisiune pentru spălat circumvoluțiuni. De ce „Se joacă”? Because We Can (Bicoz ui chen).

    Aici, o analiză interesantă despre potenții momentului:

   „Să ne mai lase Europa. Comisia ar fi fost „incorect informată“. Ca şi cum executivul european s-ar lăsa prostit. Sau n-ar şti să cântărească nişte argumente, fiind alcătuit din inşi la fel de neaveniţi şi puţin instruiţi precum guvernele Grindeanu, Tudose şi, pe viitor, al coanei Vasilica. N-au înfruntat oare aceiaşi, obraznic, Departamentul de Stat american? Doar n-o să se jeneze să răspundă insolent europenilor! În fond, pe cât de puţină le e cinstea şi competenţa profesională, pe atât de amplă le e rezerva de tupeu. Inspiraţi de un Putin, Erdogan şi Orban, au etalat-o în mai multe rânduri. Şi o vor mai face, desigur, la nevoie. Căci lumea e prea mică pentru ambâţul lor”.

 Aici, la fel.

 

Comentarii

  1. O tanti rroma sufera de rasism: http://bit.ly/2ngFPAi , probabil se gindeste la confratii ei din parlament, sau la conducerea de la ppa.

    1. „Scalvii din Berevoiesti au fost surprinsi ca tiganii care ii exploatau erau pe mana cu politia : http://bit.ly/2Gqhsbs
      Parca e o zicala cu „tiganu cand s.a vazut imparat”….

Lasă un răspuns