Gargamel, sluga model

 

 

    Ieri, 22.02.2018, groparul justiției a mai bătut un cui în sicriul valorilor democrației. Cu un discurs patetic, jalnic, lamentabil, de fost procuror comunist, și-a dat măsura propriei incapacități mentale și a faptului că ocupă o funcție publică imoral.

   Surd la problemele penitenciarelor de la noi, s-a arătat interesat doar de grațierea mascată și de drepturile infractorilor, fără a avea nici cea mai mică preocupare față de raportul inegal dintre aceștia și cetățenii de rând, prizonieri în propria țară, rămași într-o societate care tinde să devină o feudă a unui guvern opresor, corupt și criminal.

    Mai rămăsese de mutilat DNA, singura entitate în care se mai împiedica în a înfăptui, alături de colegii săi cu probleme penale, modificările Legilor justiției și a Codului penal.

    Sunteți o rușine!

Update:

   Analistul CTP, surprinde la rândul său la Digi24, câteva dintre caracteristicile discursului gargamelian:

 

 

 

Comentarii

  1. […] universitar doctor, ăla care vrea superinfluență asupra tuturor magistraților, zis și Gargamel, o făcură de poveste, dându-se asemeni zmeilor de mai multe ori peste […]

  2. […] PSD – ciuma roșie, Gargamel, fost procuror – Sluga infractorilor. De ce? Pentru că ministrul justiției nu este interesat de drepturile angajaților, ci de […]

  3. Păi, după cum bine zis-a gargamel, dacă în martie se-ncorda, nu-l baga nimeni in seamă, dacă glăsuia prin iunie, nu-l auzea nimeni. Așa că a ales sa lase acum o dâră de bale de procuror de sovhoz comunist.

Lasă un răspuns