AUDIT – studiu de caz

    Există destule semnale din partea salariaților de la Poarta Albă precum că salarizarea are ceva probleme, că ar fi erori și că nu se pontează în mod real orele petrecute la serviciu. Motiv pentru care sindicatul a solicitat pentru a doua oară o auditare pe salarizare.

 

    ANP zice altceva, adică ar cam trebui un fel de programare:

Comentarii

 1. Vine audit-ul, dar după ce se acoperă gaura aia urâtă… despre care nimeni nu vorbește. Cotizăm cu toții k să fie bine.

 2. Eu marele Pan_Americano cel care a ridicat zbarna Puerta Blanca pe cele mai inalte culmi,o sa va rup capetele (belitele) voua sagetilor care urmariti interesele unora de la Bucuresti.Nu ma las pana nu va su…,va aranjez eu !

  1. Macar asigurati-va o minima protectie. Altfel, dupa cum vedeti, nu cred ca se va aproba un audit pentru capatanile avariate.

 3. Asta e NESIMȚIRE curată. Au sesizarea si zic pe fata ca treaba se face cu aranjamente in asa fel încât sa fie pregătiți când sunt verificați.

 4. E constient ca pontatorii sunt cei expusi in caz de repercursiuni,de-aia si face ambitie si nu indreapta problema legata de pontaj ce dainuie de ani de zile.Basca mai ales ca sesizarea vine din partea acelorasi membri ai sindicatului problema in contextul in care acesta afirma pana nu demult ca o sa aiba grija sa ii traga la raspundere pentru insubordonare.

  1. Nu cred că e constient, poate subconstient. Este un specimen aparte in peisajul epavelor din ANP.
   Lumea vorbeste ca mai nou e-ndragostit, si-a gasit la poarta Alba aleasa inimii sale negre. O sa primim invitatia la nunta. Le dorim casa de piatra.

Lasă un răspuns