Mijloc de transport tip harakiri

microbuz 2-crop

Nu e o noutate, s-au mai spus lucruri nașpa despre mijloace de transport improprii ale personalului, adevărate bombe cu ceas pe drumurile publice. Cel din imagine aparține Penitenciarului Poarta Albă și nu va participa, din păcate, la niciun concurs de frumusețe.

Recent, la întoarcerea de la serviciu, angajații au fost surprinși de niște cetățeni care conduceau un BMW (destul de negri la culoare) și care s-au înfipt cu temei în microbuzul cu pricina.

Gurile rele spun că mijlocul de transport, proaspăt intrat în rândul lumii (alături de Regina nopții – o Dacia Duster poreclită cu răutate, spunem noi, daună totală), ar avea ceva sute de mii de km parcursi, dar nu se dă casat nici de-al dracului.

Comentarii

  1. […] geamăn al celuilalt microbuz, bubuit cu sârg de frații de sânge ai lui Muscalu, Special Daily Iveco, care a văzut lumina […]

  2. Dusterul si-a luat.o in freza la Ciocirlia la o intersectie si e facut harcea-parcea. Pe unul din angajati i-a luat SMURD-ul cu elicopterul, pentru ca a iesit un pic cu capul prin parbriz. Are capatina incapatoare, deaia il pune la contestatii la evaluarile profesionale.

Lasă un răspuns