Vizită de lucru; dolențele personalului de la Poarta Albă

fig 1

La nivelul Penitenciarului Constanța-Poarta Albă există nemulțumiri ale personalului în ceea ce privește lipsa condițiilor de muncă, existând frecvent situații în care agenții din sectorul operativ nu sunt schimbați din posturi pe durata a 12-13 ore de serviciu, posturile de pază nu sunt dotate cu sisteme de climatizare, nu există sursă de apă curentă și nici toalete ecologice.

Văzând scăderea dramatică a fondurilor alocate pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă, vă solicităm sprijinul pentru îndreptarea acestei situații.

Apreciem faptul că pe agenda dumneavoastră de lucru se află și vizita în județul Constanța, respectiv Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, ocazie cu care reprezentanții Sindicatului Național SINPEN 2016 Constanța vă invită la dialog, pentru rezolvarea acestor doleanțe.

Avem convingerea că interesul dumneavoastră este nu numai în sfera condamnaților, ci și în zona drepturilor angajaților”.

Acesta este mesajul Sindicatului Național SINPEN 2016 Constanța către domnul ministru al justiției, domnul Tudorel Toader.

Aici, ecouri în presă:

Un răspuns la „Vizită de lucru; dolențele personalului de la Poarta Albă”