Rugă pentru părinte

păstor

Prin luna martie a anului de grație 2018, ne-am permis a aduce puțină lumină către conducerea cea întunecată a pușcăriei care promova eliberarea prin cultură a deținuților (locul III pe țară). Adresa era în legătură cu evaluarea profesională a personalului, cam neconstituțională.

La nici trei luni distanță, în recursul pe care l-a înaintat și semnat (e vorba despre o evaluare profesională făcută de un șef de tură cu probleme la mansardă, anulată pe fond), fostul director are altă concepție:

evaluare - recurs

În disperare de cauză, ne adresăm părintelui Smarandi, cu o rugă:

Preacucernice părinte, fă-ți timp și eliberează-l pe robul tău, care a semnat recursul, de păcatul trufiei și al prostiei. Întoarce-l, dară, din cărarea bătută de dobitoacele necuvântătoare spre calea cea cunoscută doar ființelor cele nebicisnice, pe două picioare stătătoare și de sine cugetătoare”.

Consilier juridic

Comentarii

 1. Un pitic comunist,tupeist,incompetent,frustrat,complexat,abu…..etc

  1. Specimenul a fost recompensat de cei de la Bucuresti pentru obedienta.
   Celor din comisia de concurs care i-au facut cadou functia de director, le doresc sa ii loveasca ciuma bubonica.
   E maximum de incompetenta care ar fi putut sa se vada la Puerta blanka.
   Cei de la bugetara i-au facut un cadou de despartire, din lemn.

 2. La un astfel de specimen nu ma mai surprinde nimic,la cate prostii a fost in stare sa debiteze si sa dispuna in timp ce era angajat in sistem.Dupa ce,ca era un mare slugoi al sistemului,avea si el tresariri de orgoliu dar nefundamentate ca rationament!Duca-se pe pustiu

  1. Pai, numai daca te uitai putin la el, cu fata aia de prost si cu gindirea de oaie capiata si nu te puteai astepta la nimic bun.

 3. De unde nu este, nici Dumnezeu nu cere… Fericiti cei saraci cu duhul…

  1. Poate-și revine cu capu` sub patrafir …

 4. Intimatul făcuse referire la Statutul polițiștilor pentru a arăta că evaluarea profesională se face prin lege organică, nu prin act subsecvent, ca la noi.

  Însă micului tanchist, dacă avea cap, minte ce-i mai trebuia?

  Trebuia prostul dracului să mai dea o dată cu bâta-n baltă, că tot ieșea la pensie, nu?

Lasă un răspuns