Unsul lui Dumnezeu


unsul lui Dumnezeu

Vosganian. Varujan Vosganian. Unsul lui Dumnezeu ca deputat. Om politic în Camera deputaților și actor în viața de zi cu zi. A jucat în două superproducții: „Lacrimi și mir” și „Nu ne putem salva pe rând”.

În prima superproducție, juca rolul logofătului Guzganian, care fură prins cu ocaua mică; dar, după ce logofătul a glăsuit printre lacrimi și s-a uns … cu mir, ăilalți dregători i-au ascultat ruga și l-au salvat de ocna ce i se pregătise pentru păcatele sale lumești.

În a doua superproducțiune, a jucat rolul unui șef de clan mafiot  – Bossganian, care a scăpat de un caz RICO tot cu ajutorul altor actori de același calibru.

Mai nou, interesele imobiliare ale unor potentați din Iași, care vedeau numa` bună locația așezământului de penitență Iași pentru a fi rasă și pentru a însămânța acolo un mare MOL, îl îndreptățiră pe boss-ul de la Bucale să trimeață lui Gargamel o misivă, la care și primiră un răspuns mintenaș, mânat de urgența speței.

Rapid, ca votul pe Codul Penal, pe care-l harakiriră în folos personal, pentru a scăpa de roluri rușinoase pe scena vieții comunitare. Numai parteneriatul public-privat, această ultimă curvă virgină în materia revigorării sistemului penitenciar vetust, ne-ar mai putea povesti ceva despre soarta ocnei de la Iași.

 

 

10 gânduri despre „Unsul lui Dumnezeu

  1. Acesta jigodie de om este din 1990 în parlamentul României fără să facă ceva notabil. Un bagabont. A făcut parte din Minorități , din ALDE, PNL, USL nici el nu mai știe de partea cui e. Acuzat de DIICOT, că împreună cu Videanu, altă curva politică a favorizat pe Niculae (fostul deținut de la pnt Găești) să se umple de bani prin Interagro… . Un hoț care a fost și pe mâna cu Sorin Ovidiu Vântu. Deci… acest om este un nemernic și un vânzător. Ar vinde și pe mă-sa…

    Apreciază

    1. N-a inventat el cameleonismul politic, dar l-a transformat în artă.

      Sper ca sancțiunea să vină la vot. Dreptul la vot devine chiar o necesitate într-o societate coruptă, cu niște aleși care deturnează instituțiile statului în interes propriu.

      Apreciază

  2. Da’ și când se va termina mirul, nu o sa-i para rău ca pârnaia nu-i in Copou? Ar mai vedea și el o casa, o mașina pe drum, ar mai auzi și el cum vorbește un om normal, vine familia mai des…

    Apreciază

  3. O jigodie care a ajuns în Parlament cu voturile date de locuitorii IASULUI. Acum se pare că a uitat. Dar lucrurile sper să se aseze pt că parcă nu mai sunt asa de vocali ca la început.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.