Iubirea e un lucru foarte mare


tanta & costel

Așa și este. Este un sentiment nobil, uman, care leagă doi îndrăgostiți, exact ca în sceneta celebră „Tanța și Costel”. Mai departe vom expune tot o poveste de dragoste, dintre un mahăr din anepeu, să-i zicem MD, și o subalternă, intitulată GB.

Nu se cunoaște din datele expuse în scrisoarea primită la redacție (cu titlul de Manifest, și frumos timbrată cu o păsărică), dacă e dragoste adevărată sau un simplu amor ghebos de pârnaie, ca multe alte amantlâcuri care se mai înfiripă prin instituțiile statului, avându-i ca protagoniști pe funcționari publici, slujbași la stat.

Cert este că autorul scrisorii este intrigat și contrariat de calitățile manageriale ale mahărului anepist:

s1

…și nu numai, pentru că vorba aia: unde dragoste nu e, nimic nu e:

s2

Încă nu cunoaștem dacă în cerul gurii e chiar negru, însă negreala de pe suflet e certă și constatată în mod personal, de către o serie de angajați. Angajați care nu regretă ambulanța neagră care l-au răpit pe prostul sistemului, Frone și despre care se aude că se indreaptă către Bucale, pe „autostrada Soarelui”.

13 gânduri despre „Iubirea e un lucru foarte mare

          1. Usor usor ne intelegem
            Este vorba tot de o secretara de pe la alta institutie, ulterior la un penitenciar, apoi director imputernicit ceva ani, etc rezulta din cele de sus
            Mai nou o doreste noua imputernicita,

            Apreciază

  1. Îl cunosc pe acest om de mult timp și îmi este greu sa cred ceea ce postați dumneavoastră aici. Se pune totuși o întrebare de bun simț. Sesizarea este anonimă? Dacă da, atunci mai trebuia să se verifice. Dacă nu, atunci sesizarea parchetului este soluția, in situația în care doamna dorește. Dar știți cum e: „Câinii latră, ursul merge”. Să aveți spor în toate!

    Apreciază

    1. Și noi la fel. Realitatea însă a confirmat-o. Nu e decât un oportunist plin de tupeu și atât.
      Apreciați dvs. viteza cu care a dus sistemul în gard. Depășește 200 km/h.

      Nu este (anonimă) și e alegerea dumneaei.

      Apreciază

  2. În condiţiile astea se naște o întrebare: când a fost Marian Dobrica testat psihologic ultima data? Pe noi, muritorii de rand ne testează și supertesteaza Corduneanca ne sar fulgii, orice mișcare vrem sa facem în sistem. Oare asupra lui s-a aplecat realmente psihologia personalului?

    Apreciază

  3. Un alt cretin din ANP care în loc să si facă treaba pt care a fost numit accolo ILEGAL(al 3 mandat) aleargă dupa femei. Si ne mai mirăm de ce în sistem merg treburile asa.de rău. Din păcate cu regret o spun:: SUNTEM SI NOI DE VINĂ CA NU MERGEM PESTE EI SA I ÎNTREBĂM „” cum mai stau cu dragostea fată de SISTEM.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.