Manțocării de preș politic

Pentru necunoscători, să facem prezentările: ăl din stânga e un preș politic, sub masca unui așa-zis director de penitenciar, iar ăl din dreapta e beneficiarul, adică un pușcăriaș căruia sluga din stânga, îi făcea favoruri la pușcărie.

ANP cică îi dăduse deadline angajatului-preș, de 15 zile, să rezolve „problema” (a se citi – să vadă ce manglă găsește în speța cu pricina), altcumva urmând să trimeață DIP-ul.

tg3

Mai multe detalii găsim în cotidianul de știri Gorjeanul. Din târla de alte preșulețe care au venit pe la pușcăria cu pricina, se află și unii care cică apără sindicalismul (c# … c#r#/ n. n. ).

tg4

 

 

Comentarii

  1. Sunt lucruri mai importante de facut decat a-ti decapita sluga supusa pentru fapte elocvente si destul de limpezi de coruptie.Observam ca si sindicatul e bun la ceva,stopeaza prin influenta o eventuala sesizare a Parchetului pentru infractiunile comise de catre domnul Polica.

  2. Sindicalistul galben, ala care a vizitat pușcaria TG Jiu, ca sa faca lobby pentru un candidat IPA, e un personaj dizgratios si abject.
    Dupa ce ca a devalizat fondurile federatiei, a dat fuga la fratele lui galben din ANP ca sa se-ncuscreasca cu el (sa faca sindicalism de cumetrie).
    Ala, asa galben cum e (nu vopsit ca cumatrul devalizator) are si el standardele lui si i-a dat pas.
    Acuma se ocupa cu fel de fel de mancat pe blogul lui de cacat.

    1. DIn păcate, DG este prea ocupat pentru a face lunină la ocna din Tg. -Jiu

Lasă un răspuns