Smeul-Smeilor – fără_zurgălăi.exe

smau

Smeul-Smeilor lucrează la Pelendava și e mare șef. Ca orice Smeu, e orgolios și negru-n cerul gurii (exact cum e măgarul în vârful ….). A fost și actor. A jucat în filmul „Pentru un pumn de arginți”, în care a năpârlit de pielea de sindicalist feroce și a căpătat la ofertă galoanele de mare șef.

Mai jos avem un clip cu un Smeu în devenire, cu zurgălăi:

Ce-mi făcură marele șef? Se supărară că un pârlit de agent i le cam spunea pe față, și-și mai făcea și meseria. Nașpa. Vrură să-l pedepsească. Nu putură. Nasol. Vrură să-l facă la calificativ. Iarăși nu putură. Păi, în opinia noastră, nici cea mai mare slujbă de dezlăchire nu-l mai spală pre marele Smeu.

De unde se vede treaba că un simplu agent are cunoștințe temeinice de drept, Tribunalul Dolj restabilind balanța în favoarea sa. Se mai poate trage concluzia că în România, într-o instituție publică e periculos să fii corect și să ai principii solide, pentru că poți da peste un șef cretin. Un Smeu, dar de hârtie. Cu zurgălăii sunându-i în creier, în buclă.

Comentarii

 1. Cel mai mare cms sef se autointituleaza Visinescu,in unitate el fiind cunoscut ca si „Hitano”. Din pct de vedere personal cel autointitulat Visinescu este o grava eroare a sistemului penitenciar.

 2. Condamnat pentru furt, evadat sin pușcăria Smeului-smeilor, carele, în loc să se ocupe de pază, se ocupă cu hărțuirea unui angajat incomod.

  https://www.facebook.com/327961107589612/photos/p.647929378926115/647929378926115/?type=3&theater

 3. Să nu mi spuneți că acest smeu este tovarăsul Alin Popescu?
  Un om care s a vândut ptru ciolan.

  1. Nu vă spun 🙂

 4. Un cretin care se crede mare moralist si are grija tuturor dar el a uitat trecutul lui de „mare sindicalist” cand a vandut pe toată lumea pt. CIOLAN. Un gunoi care se crede f important si care din””PACATE” înca mai are admiratori.

  1. „Treizeci de arginți, Iuda. Treizeci” – a spus Caiafa

Lasă un răspuns