În numele Tatălui

E un om foarte ocupat. Are pe cap modificarea Codurilor penale, de procedură penală, cu legile justiției în general. Posibil și cu vreo OUG 13 Bis. Nu-și vede capul de atâta treabă, probabil de-aia postează dintr-un restaurant că ar fi fost în vizită prin penitenciare.

sf t f

N-are timp de penitenciare, cu atît mai puțin pentru drepturile angajaților. Ba susține c-ar avea prea multe, tocmai de aceea, sistemul penitenciar, acest pacient aflat în moarte clinică, e la mâna unora care-l tot scot din priză, poate-poate o da dungă continuă pe monitor.

Și-a făcut totuși timp pentru a comunica cu Dumnezeu, care, prin trimisul său, (Eminența SA, sau Reverendul) i-a pus mâna-n cap, chiar în biroul ministerial.

Emisarul divin este nimeni altul decât  Aurel Rădulescu, (Eminența Sa sau Reverendul, cum mai este cunoscut), fost candidat la Președinție în 2004, probabil și viitor candidat pentru alegerile din 2009, dar, în septembrie 2009, a fost arestat pentru înșelăciuni imobiliare.

El a fost judecat pentru înșelãciune, fals intelectual și fals privind identitatea, prejudiciul calculat fiind de 240.000 €. Prin mila lui Dumnezeu și sub autoritatea lucrului judecat, a primit 10.exe. Acum s-ar ocupa cu energia. Mai ieftinache, așa, ca pentru români.

Comentarii

  1. E vrajeala! „Popa” l-a pacalit! Aia-i mana cu care se tine de puta si cu care binecuvanteaza hotii! De-aia nu are putere „Gargamel”, ca sa ne ajute! 🙂 🙂 🙂

    1. Nasol! Și noi, care credeam că e Holy spirit pogorât asupra creierilor domniei sale …

  2. N-are timp de penitenciare pentru ca din cauza dorintei de inavutire face numai ce dicteaza Atotputernicul Cariat(Dragnea).

Lasă un răspuns