Tărâmul Făgăduinței

Welcome into America

Exportatori de expertiză penitenciară am mai avut. La vremea aceea, d-l Bâla părea a fi feciorul înarmat cu paloșul gros, venit călare pe un cal alb, carele să salveze sistemul penitenciar.

Și s-a tot plimbat, pe continentul african, posibil și cel amerindian din dorința de a disemina, într-un final, pe suprafața Terra, beneficiile gândirii penitenciare autohtone. Nu știm dacă din semințele științei, împrăștiate cu generozitate pe mapamond, a răsărit oarece. Gaură-n buget însă a rămas, că doar plimbăreala costă.

Mai nou se aude că actualul împuternicit de la ANP, ar urma să calce pe Pământul făgăduinței, SUA & Canada. Predecesorii săi bătuseră continentul european, spre a implemeta sistemul spaniol, britanic, norvegian, de executare a pedepsei la pușcăriile noastre. Transplantul n-a mers, după cum și caznele gargameliene de a harakiri legile justiției, nu vor aduce nimic bun.

Mai jos, un sondaj de opinie:

 

Comentarii

 1. Exportatori de ”expertiză” penitenciară? sau de experiență? Expertiza e una, experiența e cu totul altceva…Sunt multe tipuri de expertize…dar expertiză penitenciară nu am auzit să existe…

 2. Poate nu mai vine înapoi.
  NU AM PIERDE NIMIC AM AVEA NUMAI DE CASTIGAT.
  DOAMNE AJUTĂ.

  1. În Canada si America detinutii sunt sanctionat la fel ca aici: https://bit.ly/2OWCLs3 ? Ori chiar au un sistem sanctionator pe bune?

 3. O fi prin America vreun director care sa detaseze personalul și să pastreze detinutii în paza?
  O fi prin Canada, la vreo puscarie, vreun dobitoc de director care sa asiate la vanzarea vreunei puscarii, pentru a face loc vreunui Moll?

 4. Își ia dreptul de la Borcea pe la Miami. Alții au fost prin austria elveția portugalia tot de la nea cristi,…

  1. Asa să fie? Cine poate confirma?

   1. Cele 11 permisii acordate ilegal, nu sunt tîmpit să cred că i-au fost acordate gratis…

  2. Va gasi oare Marian detinuti americani facand paza pe perimetru?
   Va gasi Marian directori de puscarie cu ore suplimentare facute sambata si duminica?
   Va gasi Marian vreun organ de control care sa nu gaseasca nimic la controale?

Lasă un răspuns