In memoriam

in memorian Delia Cormoș

Marți dimineața,  în jurul orei 0820, pe DN19, a avut loc un cumplit accident un autoturism Skoda intrând în coliziune cu o automacara. Una din victime era Delia Cormoș (38 ani) ofițer la Penitenciarul Oradea, în cadrul Serviciul de Educație și Asistență Psihosocială.

Delia Cormoș a avut implicări extraordinare și în acțiunile sale de voluntariat. Recent, în cadrul Centrului de zi pentru copii nou înființat Consiliaris, Delia Cormoș activa și pentru ajutorarea copiilor care au un părinte bolnav de cancer. Delia îi aducea pe copiii ai căror părinți sufereau de cancer și nu se puteau ocupa de ei, la Centrul de zi, le oferea masă caldă, sprijin, îi ajuta la teme, ținea legătura cu școala, cu diriginții și cu profesorii. O comunitate extrem de afectată a rămas acum fără sprijin.

O ultimă mizerie prin care a fost nevoită să treacă, a fost un concurs prost organizat, netransparent. Una din probe a fost proba de operare pe calculator, chiar dacă avea certificat ECDL.

Transmitem condoleanțe familiei. Sufletește vă suntem alături, în această grea încercare. Pentru cei care vor să o conducă pe ultimul drum, înmormântarea va avea loc mâine, ora 1300, în localitatea Sântion, lângă Oradea.

Comentarii

 1. Dumnezeu să o odihnească în pace!
  Sincere condoleanțe familiei!

 2. Dumnezeu să o odihnească în pace!
  Condoleanțe familiei!

 3. DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!
  CONDOLIANTE FAMILIEI.
  SĂ I FIE TĂRANA USOARĂ.

  1. Condoleanțe. A fost un om minunat, un profesionist. Am avut ocazia să o auzim la Predeal, în perioada 16-18.11.2018. Cine s-ar fi gândit că un asemnea om ne va părăsi așa de curând?
   Și noi am pierdut un coleg într-un accident de circulație anul trecut.
   Un moment groaznic pentru familie, din toate punctele de vedere. O tragedie.

Lasă un răspuns