Denunț

denunt

Sunt Cristian Badea, medic la secția de chirurgie pediatrică a spitalului numărul 147 din București și am făcut acest denunț pentru că sunt nemulțumit de produsele Septo Pharma.

Septo Pharma este cel mai mare producător de biocide de la noi din țară. Produsele lor ajung în 350 de spitale și în 2000 de săli de operație. Adică aproape în toată țara.

Biocidele se folosesc în spitale împotriva bacteriilor, virușilor și sporilor. Cu ele se dezinfectează sălile de operație, saloanele pacienților, instrumentarul medical. Pacienții sunt curățați înainte să fie operați,  chirurgii se spală cu ele pe mâini.

Problema este că biocidele Septo Pharma sunt diluate. Aveți în dosar testele de concentrație de la șase spitale din București. Asta înseamnă că bacteriile nu mai sunt distruse. Dimpotrivă, ele sunt ajutate să se adapteze și devin imune la antibiotice, iar pacienții mor infectați cu pioceanic sau stafilococul auriu.

Am vorbit cu conducerea spitalului, am fost la minister, și nimeni nu a făcut nimic. Eu cred că toți primesc bani de la Septo Pharma.

Să nu ucizi, este titlul filmului în care un medic nu vrea să fie complice la genocidul din spitale și rupe tăcerea. Va călca pelicula pe urmele filmului Reconstituirea, sau Cel mai iubit dintre pământeni? Mai jos, câteva instantanee:

Lasă un răspuns