Mistificările ANP – IV


alba-neagra

    Controlul DIP efectuat  în perioada 30-31.08.2017, la Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, a mai „descoperit” că prostia și incompetența nu pot fi probate.

    Redăm mai jos unul din icnetele de fete mari, două din cele 77 din haremul profetului, înregistrat cu nr. 9229/DIP/ /12.09.2017:

calificativ

    Păi, din moment ce evaluarea profesională nu a fost una obiectivă, comisia de soluționare a contestațiilor „modificând punctajul” în plus, despre ce probatoriu mai poate fi vorba?

    Nu se putea menționa că exista deja un proces pe rol, iar la data controlului conducerea unității trimisese una dintre cele la cretine întâmpinări în dosarul aflat pe rolul instanței de judecată.

    E o vorbă care spune: Cum e turcu` și pistolu`, sau Cu Ursu` nu te pui. Dintr-o adresă ANP răsbate alt icnet al incompetenței și prostiei, fapt care ne pune în mișcare de sărbători spre Urs, să-i urăm de bine, cu vorbe din popor și să-i scărmănăm blana.

 

2 gânduri despre „Mistificările ANP – IV

  1. Cum zicea un intelept in viata : deschideti poarta a venit imparatul ( imparatul care si-a faramat dulapul )
    PRIETENE ! Se pare ca e cam mare, neagra si groasa la dulapul lu` matale !

    Apreciază

  2. Nea avatar e bagat rau in rahat in povestea asta,dupa ce ca era sageata lu’ Mate si ii facea toate favorurile a mai intrat sa si imixtioneze in chestii sindicale.Anume,initial din plutonul (pe care oricum nu-l conduce el ci Nicola Paul) le-a dat calificativ bun atat lui Milciu cat si lu Traistaru ca asa a vrut creasta lui dupa care ce sa vedeti:observand ca a incalcat termenele din ordinul privind evaluarea profesionala a fpss din ANP a savarsit si infractiuni de tipul suprascrierii,falsului si uzului de fals.Aolou ce-ai facut mai nea avatar,sper flacaii astia doi sa nu se lase si sa iti deschida drumul spre calea cea dreapta!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.