Iubirea e un lucru foarte mare

tanta & costel

Așa și este. Este un sentiment nobil, uman, care leagă doi îndrăgostiți, exact ca în sceneta celebră „Tanța și Costel”. Mai departe vom expune tot o poveste de dragoste, dintre un mahăr din anepeu, să-i zicem MD, și o subalternă, intitulată GB.

Nu se cunoaște din datele expuse în scrisoarea primită la redacție (cu titlul de Manifest, și frumos timbrată cu o păsărică), dacă e dragoste adevărată sau un simplu amor ghebos de pârnaie, ca multe alte amantlâcuri care se mai înfiripă prin instituțiile statului, avându-i ca protagoniști pe funcționari publici, slujbași la stat.

Cert este că autorul scrisorii este intrigat și contrariat de calitățile manageriale ale mahărului anepist:

s1

…și nu numai, pentru că vorba aia: unde dragoste nu e, nimic nu e:

s2

Încă nu cunoaștem dacă în cerul gurii e chiar negru, însă negreala de pe suflet e certă și constatată în mod personal, de către o serie de angajați. Angajați care nu regretă ambulanța neagră care l-au răpit pe prostul sistemului, Frone și despre care se aude că se indreaptă către Bucale, pe „autostrada Soarelui”.

Comentarii

 1. […] vedem acum dacă același Marian de la Slobozia, din capul trebii ANP, se va îngriji să-și pună sluga la […]

 2. Oare sa fi citit articolul si o alta G.J.C. de pe la minori, Galati, ANP, etc
  Nu de alta dar ieri pe la Bucuresti a fost vazuta
  Unde? Va las pe voi sa ghiciti

  1. Are centura neagră. Am ghicit?

   1. Pe aproape, dar are pe altceva de genul celor din cele detaliate in Manifest

    1. Centura neagră la m#i3. Un sport (mortal kombat, aproape de genocid) care-a propulsat-o din secretară la primărie, mare ofițereasă la pușcărie.

     1. Usor usor ne intelegem
      Este vorba tot de o secretara de pe la alta institutie, ulterior la un penitenciar, apoi director imputernicit ceva ani, etc rezulta din cele de sus
      Mai nou o doreste noua imputernicita,

 3. Îl cunosc pe acest om de mult timp și îmi este greu sa cred ceea ce postați dumneavoastră aici. Se pune totuși o întrebare de bun simț. Sesizarea este anonimă? Dacă da, atunci mai trebuia să se verifice. Dacă nu, atunci sesizarea parchetului este soluția, in situația în care doamna dorește. Dar știți cum e: „Câinii latră, ursul merge”. Să aveți spor în toate!

  1. Și noi la fel. Realitatea însă a confirmat-o. Nu e decât un oportunist plin de tupeu și atât.
   Apreciați dvs. viteza cu care a dus sistemul în gard. Depășește 200 km/h.

   Nu este (anonimă) și e alegerea dumneaei.

 4. În condiţiile astea se naște o întrebare: când a fost Marian Dobrica testat psihologic ultima data? Pe noi, muritorii de rand ne testează și supertesteaza Corduneanca ne sar fulgii, orice mișcare vrem sa facem în sistem. Oare asupra lui s-a aplecat realmente psihologia personalului?

 5. Un alt cretin din ANP care în loc să si facă treaba pt care a fost numit accolo ILEGAL(al 3 mandat) aleargă dupa femei. Si ne mai mirăm de ce în sistem merg treburile asa.de rău. Din păcate cu regret o spun:: SUNTEM SI NOI DE VINĂ CA NU MERGEM PESTE EI SA I ÎNTREBĂM „” cum mai stau cu dragostea fată de SISTEM.

 6. Daca dadea un casting pentru „AFERIM!” sigur lua rolul Marian. Al scavului, normal.

Lasă un răspuns